Inschrijving geopend voor 'Een stap vooruit'

12 december 2022  

Wilt u lekkerder in uw vel zitten? Een beter beeld krijgen van uw bloeddruk, door die zelf thuis te meten en door te geven aan uw huisartsenpraktijk? Tips krijgen hoe u goede voornemens nu wél in de praktijk kunt brengen? Meld u dan aan voor het programma 'Een stap vooruit'.

Voor wie?

'Een stap vooruit' is bedoeld voor mensen uit de regio Oss, Uden en Veghel, met hart- en/of vaatproblemen of een verhoogd risico hierop. Ook als u medicijnen gebruikt voor een verhoogde bloeddruk of een verhoogd cholesterol, kunt u meedoen. Overleg met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner als u niet weet of u in aanmerking komt.

Programma en inschrijving

'Een stap vooruit' bestaat uit verschillende onderdelen. U volgt een introductiebijeenkomst en drie leefstijlbijeenkomsten. De bijeenkomsten worden aangeboden door een praktijkondersteuner en een leefstijlcoach. Ook gaat u thuis uw bloeddruk meten (met een gratis bloeddrukmeter) en geeft u die online door aan uw huisartsenpraktijk. 

In januari en februari 2023 gaan er in Oss, Schijndel, Schaijk en Uden groepen van start. Als u liever online meedoet, is dat ook mogelijk. Klik op de button hieronder voor alle locaties en startdata van 'Een stap vooruit':

Meer informatie en inschrijven

Bekijk de video